Home » Veel gestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra wij een bestelling ontvangen gaan onze magazijnmedewerkers direct aan de slag. Bij de product omschrijving staat altijd aangegeven wat de levertijd is. Normaal wordt uw bestelling dezelfde dag verstuurd. Als er veel belangstelling is dan kan het wat langer duren. Als dit het geval is, dan geven we dit tijdig aan op de productpagina zodat je niet voor verrassingen komt te staan..

Kan ik het afleveradres nog wijzigen?

Dat kan, tenzij wij jouw bestelling al verstuurd hebben. Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij of we het nog kunnen aanpassen.

Kan ik mijn bestelling komen ophalen?

Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Ons kantoor bevindt zich namelijk in Meerssen, maar ons magazijn is elders gevestigd. Vanuit dit magazijn worden alle pakketjes automatisch naar onze klanten gestuurd. Daardoor is het niet mogelijk om bestellingen op te halen.

Hoe maak ik een account aan ?

Ga naar www.koopjeproduct.nl en klik rechts bovenin op de knop ‘registreren’. Vul vervolgens de vragenlijst in en klik rechts onderin op ‘registreren’. Je hebt u een account bij www.koopjeproduct.nl


Bent je je inloggegevens kwijt? 

Via het inlogsysteem kunt u uw wachtwoord wijzigen, of een nieuw account aanmaken.

 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@koopjeproduct.nl

Vergeet hierbij niet je bestel/ordernummer te vermelden. 
Wij doen ons best om alle klachten naar de volle tevredenheid op te lossen. Onze klanten vinden dat wij hier heel goed in zijn! 

 

Wij doen ons uiterste best om uw e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden. Je ontvangt altijd van ons een ontvangstbevestiging van uw e-mail. Zo weet je zeker dat wij je mail niet over het hoofd zien.

Mocht je een dringende vraag hebben dan kun je het beste even bellen. Neem contact op met ons!